Lüks Uçuş
17 Şubat  

Lükse ve konfora düşkün olan kişiler için tatil planlı yaparken özel jetle ulaşım imkanı bulunan plajlar, rahatlama ve özel bir kaçış vadetmektedir. İşte özel jetle kolayca ziyaret edebileceğiniz dünyanın en gözde 5 plajı;

Saint Barthélemy, Karayipler

Saint Barthélemy, Karayipler

Kumlu plajları, turkuaz renkli denizi ve lüks atmosferi ile ünlü olan Saint Barthélemy plajı ilk sırada yer almaktadır. Özel jetle Saint Barthélemy’e ulaşım, ziyaretçilere konfor  ve zaman tasarrufu sunmaktadır. St. Barts Havalimanı, adaya direkt uçuş imkanı sunan özel jetlerin sıkça kullandığı bir havaalanıdır. Nikki Beach Saint Barth ve Colombier Plajı, adanın en gözde plajları arasında yer almaktadır.

Maldivler, Hint Okyanusu

Maldivler, berrak sulardaki lüks villaları ve beyaz kumsalları ile dikkat çekmektedir. Malé Uluslararası Havalimanı, özel jet sahiplerine hızlı ve özel bir giriş sağlamaktadır. Maldivler’in özel adalarındaki resortlara ulaşmak için özel jet kullanmak, klasik turistik rota dışında bir deneyim imkanı sunmaktadır. One&Only Reethi Rah ve Soneva Jani, özel jetle ziyaret edilebilecek lüks resortlardan sadece birkaçı arasında yer almaktadır.

Seyşeller, Hint Okyanusu

Seyşeller, Hint Okyanusu

Seyşeller, kumsalları, mercan adaları ve zengin denizaltı yaşamıyla bilinmektedir. Mahe Uluslararası Havalimanı, özel jet sahiplerine kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. Fregate Adası ve North Island, Seyşeller’in özel jetle kolayca ulaşabileceğiniz gözde destinasyonları arasında yer almaktadır.

Ko Phi Phi Adaları, Tayland

Tayland’ın güneybatısında yer alan Ko Phi Phi Adaları, benzersiz doğal güzellikleri ve turkuaz sularıyla ünlüdür. Phuket Uluslararası Havalimanı, özel jetlerin sıkça kullandığı bir nokta olmaktadır. Özel jetle Phi Phi Adaları’na ulaşmak, yoğun turist kalabalığı arasında girmeden özel bir tatil deneyimi yaşamak demektir. Maya Koyu ve Long Beach, adaların en popüler plajları arasında bulunmaktadır.

Sardinia, İtalya

Akdeniz’in incisi olarak bilinen Sardinia, kristal berraklığındaki denizi ve muazzam plajlarıyla bilinmektedir. Olbia Costa Smeralda Havalimanı, özel jetlerin rahatlıkla ulaşabileceği bir nokta olmaktadır. Porto Cervo ve Cala di Volpe, Sardinia’nın sakin ve lüks plajları arasında yer almaktadır. Özel jetle bu bölgelere ulaşmak, İtalya’nın güzelliklerini keşfederken konforunuzdan da ödün vermemeniz demek olmaktadır.

Bu plajlar, seyahat ederken konforundan ödün vermemek için özel jetle seyahat etmeyi sevenlerin tercih edebilecekleri plajlar arasında yer almaktadır. Hem doğal güzelliklerin hem de lüksün bir arada olduğu bu plajlar, ziyaretçilerine kusursuz bir tatil keyfi sunmaktadır.