Lüks Uçuş
16 Şubat  

Sadık ve sevimli dostlarımız evcil hayvanlarımızla birlikte seyahat etmek birçok avantajı da beraberinde getiren oldukça iyi deneyimlerden biridir. Her durumda hayvan dostunuzu arkadaşlarınıza, aile dostlarınıza veya komşularınıza emanet edemiyor da olabilirsiniz. Uzun süreli başka bir yerde konaklamanız gerektiğinde hayvan dostunuzun sizden ayrı yaşamasını istemiyor da olabilirsiniz. 

Özel Jet Evcvil Hayvan

Bu gibi durumlarda ticari uçuşlarda birçok havayolu şirketi evcil hayvan kabul etmez veya evcil hayvanınız sizden uzakta kabinde tek başına birkaç saat kalmak durumunda kalabilir. Bu da hayvanınızı strese sokabilecek bir durumdur. Sizinle birlikte aynı kabinde evcil hayvanınızla dilediğiniz gibi konforlu bir şekilde özel jetle seyahat edebilirsiniz. Halihazırda ortam değişiminden kaynaklı stres hisseden hayvan dostunuz sizi yanında gördüğünde daha rahat olacaktır. 

Firma Seçimi

Tüm özel jet firmalarının evcil hayvan kabul etmediğini öncelikle bilmelisiniz. Bu nedenle seçim yaparken mutlaka firmaya ilk yönelteceğiniz sorulardan biri evcil hayvan kabul edip etmedikleri olmalıdır. Doğru firma seçimi yaptıktan sonra hayvan dostunuzla birlikte seyahat için hazırlıklara başlayabilirsiniz!

Gözünüz Arkada Kalmayacak! 

Nereye gidiyor olursanız olun kediniz, köpeğiniz, kuşunuz, balıklarınız vb. hayvan dostunuzu sizinle aynı kabinde yanınızda götürebilirsiniz. Böylece bir yere giderken aklınız sürekli hayvan dostunuzun iyi olup olmadığı, sizi özleyip strese girme ve hasta olma ihtimali, uzun süre birbirinizden ayrı düşme gibi tüm sorunlar ortadan kalkmış olacaktır. 

Yolculuk Daha Keyifli Hale Gelir

Uçak yolculuğu bazen 5 saatten daha uzun süreli olabiliyor. Uluslararası uçuşlarda saatler oldukça değişken olsa da uzun süreli uçuşlar için yanınızda bir dostunuzun olması sizi oldukça keyiflendirecek ve birlikte dostluğunuzu pekiştirecek fazla zamanınız olacak. Bu sayede zaman sizin için daha hızlı ve keyifli akabilir. 

Gerekli Evrakları Unutmayın

Gideceğiniz ülkenin evcil hayvanları ülkeye alma konusundaki prosedürleri oldukça önemli. İstenilen aşıları ve muayene kontrollerini mutlaka önceden yaptırmış olmalısınız. Örnek olarak pek çok ülke evcil hayvanınızın mutlaka kuduz aşısı yaptırılmış olmasını ister. Bunlara dair evraklarınız, varsa hayvanınızın kimliği vb. gerekli tüm evraklar yanınızda ve kolay ulaşılabilir bir yerde olmalıdır.