Destinasyonlar
2 Temmuz  

İzmir jet kiralama hizmeti; lüks, konfor ve esneklik arayan bireyler veya gruplar için en ideal seçenektir. Ticari uçuşların kalabalıklarından ve kısıtlamalarından uzaklaşarak, özel uçak kiralama ile zamandan tasarruf edebilir, gizliliğinizi koruyabilir ve seyahat deneyiminizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. İster iş için seyahat ediyor olun, ister unutulmaz bir tatil planlıyor olun, İzmir jet kiralama, seyahatinizi mükemmel hale getirecektir. Bu içeriğimizde özel jet kiralamanın bireyler için avantajlarından söz edeceğiz.

Hijyen

Jet Partner, müşterilerinin sağlığı ve güvenliğini en önde tutan bir firmadır. Kiralama verilen firmanın tüm uçakları, her uçuştan önce ve sonra titizlikle temizlenir ve dezenfekte edilir. Ayrıca firma tarafından yolculara el dezenfektanı ve diğer özenle paketlenmiş steril kişisel bakım ekipmanları verilmektedir. 

Ticari uçaklarda asla bulamayacağınız kadar temiz bir ortamda seyahat etmek istiyorsanız içiniz rahat bir şekilde İzmir jet kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Bagaj 

Yanınızda götüreceğiniz eşyalar konusunda tamamen özgür olacağınız jet kiralama hizmeti bu konuda da son derece avantajlıdır. Özel uçakların yüksek bagaj kapasitesi sayesinde yolcu sayısına göre bir yere giderken götürebileceğiniz eşyalardan çok daha fazla alana sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Özellikle çocuklu aileler ve kabalık gruplar için yüksek bagaj kapasitesi harika bir unsurdur. 

Rahat Hareket Edilebilir Geniş Alan 

Ticari uçuşlarda can sıkıcı olan noktalardan biri de birbirine yakın olması gereken koltuklardır. Özellikle ucun bacakları olan bireyler bu yolculuklarda rahatsız bir pozisyonda sabırla yolculuğun bitmesini beklerler. Böyle bir problemin kesinlikle söz konusu dahi olmadığı jet kiralama hizmetinde uçağın geniş iç alanı sayesinde yolculuğunuz çok rahat geçecektir. Dilerseniz koltuğunuzu tamamen yatay pozisyona getirerek yatarak, uyuyarak dahi yolculuk edebilirsiniz. 

Konfor ve Lüks 

Son derece konforlu ve lüks şekilde planlanmış ve rahatlığınız için her detayı düşünülmüş olan özel jet kiralama hizmeti seyahatin en keyifli halidir. Yolculuğun başından sonuna kadar rahat etmek, istediğiniz kişilerle veya yalnız uçmak, kaliteli yemek ve içeceklerden tüketmek, toplantınıza hazırlık yapmak, dilediğiniz ses düzeyinde film izlemek vs. gibi tamamen kontrolün sizde olduğu İzmir jet kiralama hizmetini bir kere aldıktan sonra bir daha diğer herhangi bir ulaşım seçeneğini asla tercih etmek istemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. 

Direkt Uçuş 

Türkiye’nin pek çok kentinden direkt olarak İzmir’e uçuş seçeneği bulunmamaktadır. Önce en yakın büyük şehirlerden birinin havalimanına gitmek ve buradan uçmak zorunda kalabilirsiniz. Aktarma yapma probleminden kurtulmak, zamandan ciddi anlamda tasarruf etmek ve kısa sürede İzmir’e ulaşmak için İzmir jet kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Üstelik günün dilediğiniz herhangi bir zaman diliminde uçuşunuzu gerçekleştirme özgürlüğünüz de vardır.