Lüks Uçuş
16 Şubat  

Dünya genelinde birçok zengin ve ünlü kişiler, konfora ve lükse olan düşkünlükleri ile bilinmektedir. Bu durum, genel olarak şaşırtıcı düzeyde pahalı ve özel jetlere sahip olmaları ile bağdaşmaktadır. İşte dünyaca ünlü bazı zenginlerin, kendi uçakları ile gökyüzünde lüks dolu yolculuklarını yaptıkları o jetler;

Jeff Bezos - Gulfstream G650ER

Jeff Bezos – Gulfstream G650ER:  Dünyaca ünlü zenginlerin sahip olduğu jetler arasında ilk sırada, dünyanın en zengin iş insanları arasında yer alan Amazon’un kurucusu olan isim Jeff Bezos yer almaktadır. Jeff Bezos, 2019 senesinde Gulfstream G650ER jeti satın alması ile dikkat çekmektedir. Bu jet, dünya çapında en uzun menzile sahip özel jetlerden biri olarak bilinmektedir. Bezos’un özel jeti, lüks bir iç mekan ve özel bir ofis olarak donatılmış durumdadır.

Bunuda Okumalısınız : https://www.jetpartner.com.tr/tr/blog/dunyanin-en-luks-10-restorani

Elon Musk – Gulfstream G650ER : Diğer bir dikkat çeken isim ise Elon Musk oluyor. SpaceX, ve Tesla’nın CEO’su olarak tanınan Elon Musk, genel olarak yenilikçi ve özgün projeler ile öne çıkıyor olsa da jet konusunda tercihini klasikten yana kullanmıştır. Gulfstream G650ER modelini tercih etmiş ve son teknoloji donanımları ve geniş iç hacmi ile dikkat çeken bir jete sahip olmuştur.

Elon Musk - Gulfstream G650ER

Oprah Winfrey- Global Express XRS :Medya dünyasının kraliçesi olarak bilinen bir diğer ünlü isim Oprah Winfrey’de kendi iş jetine sahip olan isimler arasında yer almaktadır. Winfrey Bombardier Global Express XRS modelini tercih etmiştir. Winfrey lüks detayları ve geniş bir iç mekanı olan bu jeti özel tatilleri ve iş seyahatleri için kullanmaktadır.

Tom Cruise – Gulfstream IV :Unutulmaz Hollywood yıldızları arasında yer alan Tom Cruise, sinema dünyasında olduğu kadar havacılık dünyasında da dikkat çeken bir isimdir. Gulfstream IV sahibi olan Cruise’un jeti, konforu ve iç tasarımında ki özel detaylar ile ünlenmiştir. Tom Cruise jetini, kişisel seyahatleri ve genellikle de film çekimleri için kullanmaktadır.

Jack Ma- Bombardier BD-700 Global Express : E-ticaret devi olan Alibaba’nın kurucusu Çinli iş insanı Jack Ma’de özel jete sahip olan isimler arasında yer almaktadır. Jack Ma, Bombardier BD-700 Global Express model bir jetin sahibidir. Bu model jet, mükemmel performansı ve geniş iç mekanı ile dikkat çekmektedir. Jack Ma, jetini genellikle toplantıları ve iş seyahatleri için kullanmaktadır.

Cristiano Ronaldo – Gulfstream G650: Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’da özel jete sahip olan isimler arasında yer almaktadır. Ünlü futbolcu Ronaldo, Gulfstream G650 model bir jete sahiptir. Ronaldo, genel olarak jetini reklam çekimleri ve sporcu olmasından dolayı yoğun olan seyahat programları için kullanmaktadır.

Özel jet kiralamak için : Özel Jet kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.