Destinasyonlar
2 Temmuz  
bodrum jet kiralama

Bodrum jet kiralama hizmeti ile bu yıl tatile giderken kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın! Jet Partner tarafından uzun yıllardır verilen bu hizmet, ulaşımın en konforlu halidir. Tamamen kendi planladığınız ekibinizle birlikte, özgür bagaj kapasitesi ve yolculuk hizmetleri ile gönlünüze göre tatilinizi başlatabilirsiniz. Örneğin; yazlığınıza gidiyorsanız ve çiçeklerinizle evcil hayvanlarınızı arkanızda bırakmak istemiyorsanız, bu talebinizi dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Bu içeriğimizin devamında Jet Partner ile uçmanın size ne gibi avantajlar sağlayacağından söz edeceğiz.

Güvenilir ve Şeffaf Hizmet Anlayışı 

Jet Partner firmasının güvenilir ve şeffaf hizmet anlayışı üstün müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermesinden ileri gelir. Gizlilik ve Güvenlik politikası kapsamında tamamen şirket içinde kalacak olan bilgileriniz özenle KVKK ve şirket politikası gereği saklanır. 

Aynı zamanda şeffaf hizmet anlayışı ile ödeme konusunda herhangi bir sürprizle karşılaşmazsınız. Her hizmet detaylı biçimde faturalandırılarak tarafınıza bildirilir veya öğrenmek istediğiniz ödeme kalemleri ile ilgili detaylı bilgi almak için firma yetkililerine ulaşabilirsiniz. Jet Partner ile tamamen kendinizi güvende hissedeceğiniz bir Bodrum Jet kiralama hizmetine hazır olun! 

Lüks ve Konfor Unsurları 

Uçuş için ülkemizde en çok tercih edilen firmalardan biri olan Jet Partner’in bu kadar çok tercih edilme nedenlerinden biri de piyasanın en lüks ve konforlu hizmetlerinden birini veriyor olmasından kaynaklanmaktadır. 

Müşterilerinin rahat etmesi için hiçbir koşuldan ödün vermeyen firma; 

  • Tamamen hijyenik ortamda seyahat etme, 
  • Kaliteli yemek ve içecek servisi, 
  • Yatağa dönüştürülebilen lüks koltuklar, 
  • Yemek ve çalışma masası gibi ihtiyaçlar için mobilyalar, 
  • Görevlilerle kolayca iletişim kurulabilecek cihazlar, 
  • Daima hizmete hazır personel bulundurma ve daha pek çok konfor unsurunu uçuşta sizlerle buluşturmaktadır. 

Kişiselleştirme Olanağı 

Bodrum jet kiralama hizmetinden yararlanma nedeniniz her zaman tatil olmayabilir. Tatil, özel bir günün kutlaması, toplantı gibi hangi nedenle bu hizmeti alıyorsanız ona göre dilediğiniz gibi hizmette özelleştirme yapabilirsiniz. Örnek olarak bir hastanızı başka bir hastaneye transfer etmek istiyorsanız bunun için özenle hazırlanarak uçağın iç donanımını düzenleyebilir ve size uygun hale getirebilirler. 

Zaman Tasarrufu

Zamandan tasarruf ederek seyahat etmenin en iyi yol uçaktır ve uçak yolculuğu için de en iyi seçenek özel jet kiralama hizmetinden yararlanmaktır. Bu hizmetlerden biri olan Bodrum jet kiralama üzerinden örnek vermek gerekirse; İstanbul’dan yola çıktığınızı varsayalım. Normal şartlarda Bodrum’a ulaşmak için gün ve saat açısından yolcu uçakları için beklemeniz gerekecektir. Bu işlem 5 saat ile 1 gün arasında değişirken özel jet ile anında size özel saatte ve dakikada kalkışa hazır olunur. Ciddi anlamda zaman kazanmayı gerektiren iş uçuşları için bu nedenle özellikle jet kiralamayı tavsiye ediyoruz. 

Mahremiyet Alanı 

Müşteriler için en önemli unsurlardan biri de yolculuk yaparken mahremiyet alanının oluşturuluyor olmasıdır. Tamamen kendiniz ve sevdiklerinizle birlikte rahat bir şekilde size özel bir alanda uçmak için Jet Partner’in Bodrum jet kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.